Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Home

Search our Site

Prev
Next

Σας βοηθάμε να επιτύχετε ένα
εξαιρετικό αποτέλεσμα

Επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία
τα εργαλεία και την εμπειρία μας

Ολοκληρωμένες προτάσεις και στρατηγική
Εξαιρετικό πολύγλωσσο αποτέλεσμα

Μια αφοσιωμένη ομάδα που θα σας βοηθήσει
να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας


Web Design, App Design, Branding and More


    Watch Video

Terms | Help | Platforms

Μια αφοσιωμένη ομάδα που θα σας βοηθήσει 
να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας


Read more

Απαιτήστε περισσότερα
από μια απλή σελίδα

Οι Υπηρεσίες


Είμαστε μια δημιουργική ομάδα που είναι εδώ για εσάς. Δουλεύουμε να κάνουμε το όραμα σας πραγματικότητα.

Όλες οι Υπηρεσίες
Cloud Storage
Οι επιχειρήσεις ολοένα και περισσότερο αναζητάνε λύσεις αποθήκευσης που βασίζονται στο cloud storage. 
Πολύγλωσση ιστοσελίδα Μπορούμε να σχεδιάσουμε εκ νέου, ή να βελτιώσουμε μια ήδη υπάρχουσα πολύγλωσση ιστοσελίδα.
Δίνουμε έμφαση Στην ψηλή ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων. Στην αποτελεσματική παρουσίαση των πληροφοριών. 
Υποστήριξη Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών μας

Responsive Σχεδιασμός

Η χρήση φορητών συσκευών (κινητό τηλ + tablet) εχει αναπτύξει και την ανάγκη για πιο mobile friendly ιστοσελίδες. Οι χρήστες σερφάρουν από φορητές συσκευές όσο ποτέ άλλοτε και όποια ιστοσελίδα δεν τους προσφέρει ευχάριστη εμπειρία περιήγησης θα παραγκωνιστεί. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας καλείται να ανταποκριθεί. Mobile friendly ιστοσελίδες με την τεχνική του responsive design είναι η λύση. 

App Store Download     Google Play Download
phone

Δείγματα της εργασίας μας


Πρότυπα που κάνουν τον ιστότοπό σας καλύτερο. Τα πρότυπα από την QFiles είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας που βασίζονται σε μοναδικά σχέδια και τροφοδοτείται από την τελευταία έκδοση του Joomla! Θα κάνουν το site σας να ειναι ξεχωριστό. Όλα τα πρότυπά μας ανταποκρίνονται και βασίζονται σε drag and drop Sparky Framework. Μέσω αυτού του πλαισίου, μπορείτε να ελέγξετε όλες τις πτυχές του ιστιοπλόου σας, συμπεριλαμβανομένης της διάταξης και του στυλ. . . ===================================

Αθλητικές

Q-Tennis

Αθλητικές

Q-Sportal

Αθλητικές

Betting

Αθλητικές

Basketball

Τουρισμός

Sailing

Ξενοδοχεία

Q-Hotel1

Γιατί να μας επιλέξετε  

Επαγγελματικά πρότυπα ιστοσελίδων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών.

Επαγγελματικά πρότυπα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών. Τα προϊόντα μας είναι έτοιμα για εσάς, είτε πρόκειται για ένα προσωπικό blog είτε για να δώσετε στο online Business μια ευκαιρία με ένα WebStore. Κομψές διατάξεις που φαίνονται υπέροχες σε όλες τις συσκευές χάρη στο σχέδιο απόκρισης. Τα πρότυπα είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστούν. Πρότυπα για Ειδήσεις και περιοδικά, Portfolios, E-Shops, Εκπαίδευση, Εκδηλώσεις, Παιχνίδια, Εστιατόρια, Τουρισμός και πολλά άλλα.

Δημιουργούμε, κατασκευάζουμε και προωθούμε ιστοσελίδες και e-shops

Πετυχημένη κατασκευή ιστοσελίδων είναι ο συνδυασμός της εμφάνισης και της εύκολης και ευχάριστης περιήγησης. Το Internet συνεχίζει να αναπτύσσεται και έχει γίνει το προεπιλεγμένο σημείο για επιχειρήσεις και ιδιώτες που αναζητούν αγαθά, υπηρεσίες ή πληροφορίες. Για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να επωφεληθούν από αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ένας πολύγλωσσος ιστότοπος παρουσιάζει τώρα ένα από τα πιο υψηλά μέσα επίδρασης της επέκτασης μιας βάσης πελατών και την εξασφάλιση μεγαλύτερων όγκων πωλήσεων.

Προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις φιλοξενίας

Προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις φιλοξενίας για όλες τις ανάγκες, είτε επιχειρηματικές είτε ιδιωτικές, είτε για αρχάριους του Internet, είτε για εμπειρογνώμονες με τις υψηλότερες απαιτήσεις φιλοξενίας. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει και κλασική φιλοξενία ιστοσελίδων σε μειωμένες τιμές.
Η ποικιλόμορφη ομάδα επαγγελματιών της PC SoS μπορεί να παραδώσει 100% οποιοδήποτε έργο. Κάθε μέλος έχει μια συγκεκριμένη ικανότητα που παρέχει στην ομάδα μας.,

Οι συνεργάτες μας ειναι εξιδεικευμένοι σχεδιαστές, προγραμματιστές, μεταφραστές και η PC SoS τους παρέχει την πλατφόρμα για μια αρμονική συνεργασία. 

Paul Seebauer
Founder/CEO
36+
ολοκληρωμένα έργα
3523
Εργατοώρες
10+
Εργαζόμενοι
23
Πλεονεκτήματα

Ο Σχεδιασμός και η Κατασκευή Ιστοσελίδων ή ενός Ηλεκτρονικού Καταστήματος είναι το πρώτο αλλά και το πιο βασικό βήμα για την προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.


Paul Seebauer / SoS Directory

Σήμερα η υψηλής ποιότητας φιλοξενία ιστοσελίδας μπορεί να είναι οικονομική & μπορούμε να σας την παρέχουμε. Η PC SoS βοηθά επαγγελματίες να εξοικονομήσουν χρήματα παρέχοντας οικονομική φιλοξενία ιστοσελίδας με απόλυτη ποιότητα, κορυφαία χαρακτηριστικά φιλοξενίας & αποκλειστική υποστήριξη. 


Debby/ PC SoS

Οι νέες τεχνολογίες έχουν καταστήσει το Social Media Marketing και την online επικοινωνία αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής επικοινωνιακής στρατηγικής που ακολουθεί μια εταιρεία στην προβολή της, στη προσέγγιση του target group που την ενδιαφέρει και στην επίτευξη των στόχων της.


Mike /PC SoS
images/iacf1.jpg

Οι Τιμές μας

Η κατασκευή ιστοσελίδας ή eshop, είναι μια δουλειά με πολλές παραμέτρους. Η τελική τιμή κρίνεται από το πόσες σελίδες θα περιέχει ένας ιστότοπος, το γραφικό περιβάλλον, αν χρειάζεστε κατασκευή video, κλπ. Οί τιμές είναι ενδεικτικές.
Τηλεφωνήστε στο 210 -764 9999
Εταιρική σελίδα 
450 € / για 2 έτη
Καταχώριση Domain .gr (ή .eu ή .com)
Μultilanguage
Δυνατότητα απεριόριστων σελίδων
Δυνατότητα απεριόριστων εικόνων
Δυναμική photo gallery για να
παρουσιάζετε τα προϊόντα σας

Για να είστε ενημερωμένοι

Επερχόμενες προσφορές και ειδήσεις, φροντίστε να εγγραφείτε για να είστε ενημερωμένοι.


Address: Καλλιπολεως 91
Βύρωνας, 16232 

Email: info@pcsos.gr
Phone: 210764 9999 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επερχόμενες προσφορές και ειδήσεις, φροντίστε να εγγραφείτε για να είστε ενημερωμένοι.